Korfbalinstuif voor alle basisschoolleerlingen!

Korfbalinstuif voor alle basisschoolleerlingen: kom jij ook?

Op vrijdag 27 september 2019 organiseren we een gratis korfbalinstuif voor basisschoolleerlingen uit de wijk op Sportpark De Wijert. Natuurlijk zijn onze eigen jeugdleden hiervoor ook uitgenodigd. Neem jouw vriendje, vriendinnetje, broertje, zusje, neefje of nichtje ook mee. Het belooft een gezellige dag te worden met (korfbal)spelletjes en wedstrijdjes.

Wanneer: vrijdag 27 september 2019
Tijd: 14:00 uur – 16:00 uur
Waar: Sportpark De Wijert, Boutenspad 1, Groningen

Wil je meedoen? Meld je dan nu aan!
Je kunt je aanmelden voor de korfbalinstuif door een mail te sturen aan jeugdnic@hotmail.com. Vermeld daarbij jouw naam, leeftijd en in welk team je zit. Natuurlijk kun je je ook via jouw trainer aanmelden. Vergeet jouw sportkleding en -schoenen niet mee te nemen!

Nationale sportweek
Onze korfbalinstuif is één van de activiteiten die tijdens de Nationale Sportweek (van 20 t/m 29 september) in Groningen wordt gehouden. De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement van de NOC*NSF dat sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral ook hoe leuk sporten en bewegen is. Onze vereniging is een van de drie sportverenigingen die dit jaar worden uitgelicht. Maayke Vries (korfbalspeelster bij onze vereniging) is super enthousiast over korfbal, want sport doet wat met je!

Tot ziens op de 27e!