Nic. clubkleding

Sinds 1 januari 2018 heeft Nic. een leasesysteem voor de clubkleding. Dat wil zeggen dat de kleding van de vereniging is en dat de spelende leden de kleding leasen voor een bedrag van € 1,50 per maand, hetgeen tegelijk met de contributie wordt geïnd. Dit geldt voor de shirts en de broekjes & rokjes.

Voor alle vragen met betrekking tot de kleding, kun je per 1 februari 2019 een mail sturen naar:

kleding@nic-korfbal.info

Je kunt een mail sturen als:

• je nieuw bent bij de club en een clubtenue nodig hebt
  • je stopt als spelend lid; je moet je clubkleding dan weer inleveren
  • je kleding te klein is geworden en je een grotere maat nodig hebt
  • je sokken of een trainingspak van Nic. wilt kopen; deze vallen niet onder het leasesysteem, maar hebben we wel op voorraad
  • je andere vragen hebt m.b.t. de kleding

Wil je mooie Nic.-sokken (€ 10) of een keurig Nic.-trainingspak (€ 60) kopen? Deze hebben we op voorraad. Bestel ze via het bovenstaande e-mailadres!

KOM OOK KORFBALLEN BIJ NIC. !

Al jaren een begrip in korfballend Nederland. Opgericht in 1920 en daarmee de oudste club van Groningen. Nic. is rijk aan historie en vol van tradities maar door de toestroom van studenten en jeugd nog altijd springlevend! Nic. staat voor korfbal op alle niveau’s voor jeugd en senioren. Of je nu het maximale uit je korfbalcarrière wilt halen of gewoon gezellig een balletje schieten in een leuk en hecht team, bij Nic. is beide mogelijk.

Maar er is meer: gedurende het hele seizoen worden er veel activiteiten georganiseerd zoals korfbalkampen en feesten in ons eigen clubhuis: het Nic.-Nest.

Lees alles hierover >>>