Loading...

Kom ook korfballen bij Nic. !

Al jaren een begrip in korfballend Nederland. Opgericht in 1920 en daarmee de oudste club van Groningen. Nic. is rijk aan historie en vol van tradities maar door de toestroom van studenten en jeugd nog altijd springlevend!

Nic. staat voor korfbal op alle niveau’s voor jeugd en senioren. Of je nu het maximale uit je korfbalcarrière wilt halen of gewoon gezellig een balletje schieten in een leuk en hecht team, bij Nic. is beide mogelijk.

Maar er is meer: gedurende het hele seizoen worden er veel activiteiten georganiseerd zoals korfbalkampen en feesten in ons eigen clubhuis: het Nic.-Nest.

Lid worden van Nic.

Je kunt je inschrijven als nieuw lid door het aanmeldformulier in te vullen.
Blijf je eerst nog bij jouw eigen club spelen, dan kun je je ook aanmelden als trainingslid via dit formulier.

Contributie

  • Senioren (senioren) € 26,39
  • Junioren (A) € 15,48
  • Aspiranten (B, C) € 12,72
  • Pupillen (D, E, F) € 11,20
  • Kangoeroes, welpen € 8,76
  • Studenten € 21,81
  • Trainingsleden € 12,36
  • Niet-spelende leden € 6,84

Let op, contributie is per maand en op basis van leeftijd. Vanaf seizoen 2018-2019 betalen alle spelende leden een leasebijdrage voor de kleding. Informatie over de leasebijdrage vind je hier. Trainingsleden en niet spelende leden zijn vrijgesteld van deze bijdrage.

 

Lidmaatschap van Nic. opzeggen:

Lid geworden van Nic.? Dan ben je automatisch ook lid van de korfbalbond KNKV. Het secretariaat geeft alle gegevens door aan de bond. Het seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het jaar erop en het is niet mogelijk om tussentijds op te zeggen. Dat heeft ermee te maken, dat Nic. bondscontributie voor elk lid moet afdragen aan de KNKV over het gehele seizoen. Opzeggen voor het nieuwe seizoen moet uiterlijk 1 juni door een mail te sturen aan het secretariaat: secretaris@nic-korfbal.nl. Het secretariaat zorgt voor het opzeggen van het lidmaatschap bij de bond.

Belangrijke tips

Weet je dat je bij sommige ziekte­kosten­ver­zeke­raars een deel van de contributie kunt terugkrijgen voor je kinderen? Vraag het na bij je verzekering. Bij de penningmeester kun je een bewijs van betaling opvragen.

Ben je student en op 1 januari 19 jaar of ouder, dan geldt het studententarief voor jou, in plaats van het seniorentarief. Je moet wel bij het secretariaat aangeven dat je student bent.