Geannuleerd: OldStars Walking Korfball bij Nic. op 27 september

Helaas is de kennismakingsclinic die gepland stond voor 27 september noodgedwongen geannuleerd i.v.m. te weinig deelnemers.

Op maandagmorgen 27 september vindt op Sportpark de Wijert een kennismakingsclinic van OldStars Walking Korfball plaats, georganiseerd door Nic., het KNKV en het Nationaal Ouderenfonds. De clinic staat onder leiding van legende Kees Vlietstra.

OldStars Walking Korfball is één van de spelvormen van OldStars Sport. Waar OldStars Walking Football al jaren een groot succes is, streven OldStars en Nic. ernaar om de nieuwe aangepaste spelvorm Walking Korfball ook een bekend begrip te maken.

Met OldStars Walking Korfball biedt Nic. in samenwerking met het KNKV een aangepaste spelvorm aan voor korfbal op latere leeftijd. De belangrijkste aanpassingen zijn niet rennen, er wordt gespeeld op 1/4 van het veld in de breedte, 4 tegen 4, schieten mag altijd en er wordt bij het schieten niet gesprongen. Deze spelvormen staan onder begeleiding van een OldStars begeleid(st)er en/of trainer. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich voornamelijk op de leeftijdsgroep 55+. Zie ook het onderstaande filmpje (tekst gaat verder onder de video):

09:30 uur: inloop met koffie/thee
10:00 uur: aanvang kennismaking en introductie OldStars Walking Korfball
11:30 uur: lunch

Locatie: sportpark De Wijert (Boutenspad 1, 9721 BX Groningen)
Kosten: er zijn geen kosten verbonden aan deelname!

De activiteit is specifiek gericht op de doelgroep 55+ en is voor zowel mannen als vrouwen toegankelijk. Voor deze activiteit zijn niet alleen (oud-)leden van de vereniging welkom, maar ook andere geïnteresseerden. Het is een laagdrempelige beweegvorm, waarbij iedereen op zijn of haar niveau mee kan doen. Na afloop is er een gezellige ‘derde helft’, uiteraard onder het genot van een lunch.

Aanmelden en contactinformatie
Graag horen we of u net zo enthousiast bent als wij en wilt meedoen of komt kijken. Opgeven is mogelijk via: info@oldstars.nl

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact zoeken met Johan Annema, via 06 – 14443420.