Loading...

Wegwerkzaamheden Groningen

Tot 2023 is de stad Groningen door wegwerkzaamheden minder goed bereikbaar. Dit heeft misschien gevolgen voor uw reistijd naar onze accommodaties. De meest recente verkeerssituatie is te allen tijde te vinden op de website van Groningen Bereikbaar.

Op mobiele apparaten zijn de onderstaande afbeeldingen erg klein; u kunt ze echter aanklikken om de afbeeldingen te vergroten.

Sportpark de Wijert

Nic. speelt haar thuiswedstrijden op het veld op Sportpark De Wijert (Boutenspad 1). Voor parkeren op straat en bij het nabijgelegen zwembad kan, afhankelijk van de tijd, betaald parkeren gelden. Meer informatie vindt u hier, op de website van de gemeente Groningen.

Alfa-College

Eén van de locaties waar zaalwedstrijden worden gespeeld is het Alfa-college aan de Kardingerweg 48 in Groningen. De sporthal is bereikbaar via de ringweg (afslag Kardinge op de ring-oost) en direct voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Blaashal Hoogkerk

Zaalwedstrijden worden ook gespeeld in de blaashal te Hoogkerk. De opblaashal is geplaatst op het kunstgrasveld van KV Hoogkerk (De Verbetering 6, Groningen).