Wegwerkzaamheden Groningen

Tot 2023 is de stad Groningen door wegwerkzaamheden minder goed bereikbaar. Dit heeft misschien gevolgen voor uw reistijd naar onze accommodaties. De meest recente verkeerssituatie is te allen tijde te vinden op de website van Groningen Bereikbaar.

Op mobiele apparaten zijn de onderstaande afbeeldingen erg klein; u kunt ze echter aanklikken om de afbeeldingen te vergroten.

Sportpark de Wijert

Nic. speelt haar thuiswedstrijden op het veld op Sportpark De Wijert. Parkeren is mogelijk naast de oude sporthal. U slaat, komend vanaf de Vondellaan/Van Schendelstraat, voor het woonwagenkamp t.h.v. de Helper Westsingel 98 linksaf richting het fietspad. Vlak voor het begin van het fietspad bevindt zich een hek dat u kunt binnenrijden, hierna slaat u direct rechtsaf naar de parkeerplaats. Zie ook de afbeeldingen hiernaast. Let op: op deze locatie parkeren is gratis, echter voor parkeren op straat en bij het zwembad aan de andere kant van het sportpark kan betaald parkeren gelden. Meer informatie vindt u hier, op de website van de gemeente Groningen.

Alfa-College

De senioren spelen zaalwedstrijden in het Alfa-college aan de Kardingerweg 48 in Groningen. De sporthal is bereikbaar via de ringweg (afslag kardinge op de ring-oost) en direct voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid.