Loading...

Wegwerkzaamheden Groningen

Tot 2023 is de stad Groningen door wegwerkzaamheden minder goed bereikbaar. Dit heeft misschien gevolgen voor uw reistijd naar onze accommodaties. De meest recente verkeerssituatie is te allen tijde te vinden op de website van Groningen Bereikbaar.

Op mobiele apparaten zijn de onderstaande afbeeldingen erg klein; u kunt ze echter aanklikken om de afbeeldingen te vergroten.

Sportpark de Wijert

Nic. speelt haar thuiswedstrijden op het veld op Sportpark De Wijert (Boutenspad 1). Nic. heeft zelf helaas géén parkeergelegenheid. Parkeren kan op straat (Van Schendelstraat/Helper Westsingel/Hora Siccamasingel) of bij het nabijgelegen openluchtzwembad (Papiermolenlaan 3). Houd er rekening mee dat het aantal parkeerplaatsen bij het openluchtzwembad beperkt is t.g.v. de werkzaamheden aan de ringweg. Voor parkeren op straat en bij het nabijgelegen zwembad geldt, afhankelijk van het tijdstip, betaald parkeren. Meer informatie over betaald parkeren vindt u hier, op de website van de gemeente Groningen. Navigeert u naar Sportpark de Wijert, voer dan één van de hierboven genoemde straten of het adres van het openluchtzwembad in, en niet het adres van het sportpark zelf.

Alfa-College

Eén van de locaties waar zaalwedstrijden worden gespeeld is het Alfa-college aan de Kardingerweg 48 in Groningen. De sporthal is bereikbaar via de ringweg (afslag Kardinge op de ring-oost) en direct voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Blaashal Hoogkerk

Zaalwedstrijden worden ook gespeeld in de blaashal te Hoogkerk. De opblaashal is geplaatst op het kunstgrasveld van KV Hoogkerk. Navigeert u naar het kunstgrasveld van KV Hoogkerk, gebruik dan als navigatieadres De Verbetering 6, Groningen. Hier vindt u de parkeerplaatsen.