Bericht van de jubileumcommissie

Beste “Membership Nic. Centenary”-leden,
(oud)-leden en vrienden van GKV Nic.,

Groningen, 4 juli 2020

Het is inmiddels juli 2020, halverwege het jaar waarop Nic. haar 100-jarig bestaan mag vieren. De jubileumcommissie presenteerde in januari van dit jaar haar plannen aan eenieder die de korfbalclub een warm hart toedraagt. Allerlei georganiseerde activiteiten stonden in het teken van dit jubileumjaar.

En toen stond de wereld even stil, het COVID-19 virus stak wereldwijd de kop op, waardoor we in een totale lockdown terechtkwamen. Het heeft ertoe geleid dat alle activiteiten geen doorgang konden vinden en we zaken moesten aanpassen. Echter de voorbereidingen voor het jubileumweekend in december zijn nog steeds in volle gang, we hebben nog steeds vertrouwen in het feit dat we een feestje gaan bouwen! Laten we dan het weekend van 19 en 20 december 2020 als startpunt voor alle activiteiten in het jaar 2021 nemen, de draaiboeken liggen hiervoor klaar!

Voor de jeugd tot 18 jaar organiseren we rondom het weekend natuurlijk ook allerlei leuke activiteiten! Zijn jullie benieuwd? We houden het nog even geheim!

We kunnen echter niet in de toekomst kijken. Vele evenementen zijn afgelast of gaan in een later stadium alsnog door. Ook wij kunnen u nu nog niet verzekeren dat het jubileumfeest in december door kan gaan. Het bestuur neemt hierover in de maand september een besluit. Tot die tijd gaan we voortvarend door met alle werkzaamheden en hopen u tegen die tijd goed nieuws te kunnen brengen. Dan ook zullen we u informeren t.a.v. het verdere verloop van Nic. 100 jaar!

We wensen eenieder een fijne zomer en tot ziens!

De jubileumcommissie,

Truus Vlietstra