Geef je op voor de Nic.-familiedag (28-08)!

Graag nodigen we je uit voor de Nic.-familiedag op zondag 28 augustus. De familiedag wordt georganiseerd voor alle Nic.-leden, Hoogkerk-jeugdleden, ouders en broertjes en zusjes. Het belooft een actieve en gezellige dag te worden. Na afloop sluiten we de dag af met een BBQ.

Wat is er zoal te doen
Tijdens de familiedag organiseren we (ont)spannende spellen. De organisatie deelt alle deelnemers in in teams. Er wordt gestreden om de Henk Makkenbokaal. Welk team sleept deze felbegeerde bokaal in de wacht… Daarnaast is er een jeu de boules competitie en zijn er verschillende leuke doe-activiteiten voor jong en oud.

Praktische informatie over de familiedag
Datum: Zondag 28 augustus
Locatie: Nic.-velden

11.00 uur: Inloop met koffie/thee
12.00 uur: Start georganiseerde activiteiten
Ca.17.00 uur: prijsuitreiking en start BBQ

Helpende handen gezocht
We zijn nog op zoek naar mensen die ons kunnen helpen in de kantine, spelleider willen zijn, ons vooraf willen helpen bij het klaarzetten en/of na afloop willen helpen met opruimen. Je kunt je via het opgaveformulier opgeven.

BBQ
Rond 17.00 uur sluiten we de familiedag af met een BBQ. De kosten hiervoor zijn € 5 voor jeugd t/m 12 jaar en vanaf 13 jaar € 10. De BBQ kan op de dag zelf betaald worden. Via het opgaveformulier kun je aangeven of je mee-eet en kun je eventuele dieetwensen doorgeven.

Opgeven familiedag
Natuurlijk wil je deze gezellige familiedag niet missen. Geef je op voor zondag 10 juli via het online opgaveformulier.

Wij hebben er erg veel zin in en zien jullie graag op 28 augustus!

Anneke, Annemiek, Geke, Ina, Jeanette, Nancy, Truus
De familiedagorganisatie