Loading...

Wordt u ook sponsor van Nic.?

Nic. is als vereniging sterk afhankelijk van sponsoren. Enkele jaren geleden degradeerde Nic. uit de Korfbal League, maar het eerste team speelt in de Overgangsklasse nog altijd op hoog niveau. Als club hebben we de ambitie om op korte termijn terug te keren in de hoogste landelijke klasse. Om dit voor elkaar te krijgen, is naast een enorme drive ook financiële steun nodig. Nic. komt echter niet alleen halen, maar heeft ook veel te bieden. Door sponsor te worden doet u niet alleen onze club een plezier, maar uw organisatie of bedrijf houdt er ook nog iets aan over. Wilt u graag meer weten over de sponsormogelijkheden bij Nic.? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie! De contactgegevens van onze sponsorcommissie kunt u hier vinden.

Typen sponsoring bij Nic.

Er zijn verschillende mogelijkheden om sponsor te worden van korfbalvereniging Nic. U kunt kiezen voor een sponsorpakket (Hoofdsponsor, Deelsponsor of Modulesponsor) of voor een losse vorm van sponsoring. Bekijk de mogelijkheden om sponsor te worden van Nic.

 

Mediabereik van Nic.

Investeren in korfbalvereniging Nic. is een verstandige keus: een relatief lage investering voor een hoge mate van regionale en landelijke exposure! Nic. heeft namelijk een groot bereik. De club heeft een aantal eigen kanalen waarmee een groot deel van (korfballend) Nederland wordt bereikt. Daarnaast worden we nauw gevolgd door de regionale media. Daarbij valt te denken aan het Dagblad van het Noorden, RTV Noord, OOG-TV en de Gezinsbode.

Sponsoruitingen op maat

Binnen korfbalvereniging Nic. is ook expertise aanwezig om sponsoruitingen op maat te realiseren. Deze uitingen zijn eenmalig af te nemen, of voor een vast jaarbedrag op regelmatige basis. We gaan graag met u het gesprek aan over de mogelijkheden van een speciaal op uw bedrijf afgestemde sponsoruiting.