De verschillende commissies binnen Nic.

Technische commissie

De technische commissie houdt zich bezig met competitieplanningen, teamindelingen, contact met de bond en spelers/coaches.

Direct onder aansturing van de technische commissie vallen:

• Wedstrijdsecretariaat jeugd: Erna Spijkerman, espijkerman@ubboemmius.nl
  • Wedstrijdsecretariaat senioren: Marsha Lenstra, wedstrijdsecretariaatsenioren@nic-korfbal.info

Technische zaken
Jos Bosma
Michiel Gerritsen
Jornt de Nekker

Technische zaken jeugd
Lisette Hamminga
Andreas Rusthoven
Margo Oosterhof

Hand- en spandiensten
Margo Oosterhof

Communicatiecommissie

De communicatiecommissie is verantwoordelijk voor de informatievoorziening binnen en buiten de verenging. We beheren de website en maken daarnaast vooral gebruik van de volgende middelen: het Nic.s Nais, social media (Facebook, Twitter en Instagram) en persberichten.

Als commissie zijn we afhankelijk van input. Dus heb je informatie, nieuwtjes of wil je iets delen met de club, neem dan vooral contact met ons op!

Max Kranen
Maayke Vries

communicatiecommissie@nic-korfbal.info

Sponsorcommissie

De belangrijkste opdracht voor de sponsorcommissie is het werven van nieuwe sponsoren en het onderhouden van de contacten met huidige sponsoren. De opbrengsten hiervan zijn nodig om zowel de topsportambities van de club te ondersteunen, maar ook om breedte en jeugd goed te kunnen faciliteren.

Wiebe van der Ploeg
Hein Duursma
Roeland Goedkoop
Duco Boonstra
Danique Vervoort
Gert Bernardus

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie is gericht op ontwikkeling van het jeugdkorfbal bij Nic. en richt zich met name op activiteiten (extern) om meer jeugd geïnteresseerd te krijgen voor het korfballen bij Nic.

Lisette Hamminga
Geke Gosliga

Kantinecommissie

De kantinecommissie zorgt voor, zoals de naam al zegt, de kantine. Dit in de breedste zin van het woord, dus van kantinediensten tot inkoop.

Aly Hovinga

Kluscommissie

Deze groep ‘aanpakkers’ zorgt er tijdens het zaalseizoen voor dat bij de thuiswedstrijden van Nic. 1 alle spullen (reclameborden, wedstrijdomlijsting e.d.) worden klaargezet. Ook op het veld zijn deze vrijwilligers actief en zorgen ze dat het veld speelklaar wordt gemaakt en de kantine in goede staat blijft.

Truus Vlietstra (voorzitter)
… en een grote groep van mensen die elk zaalseizoen benaderd worden om met de hiernaast genoemde taken te assisteren
Vacature: Floormanager, organiseren en klaarzetten wedstrijden Nic. 1

Actiecommissie

De actiecommissie van Nic. staat garant voor, de naam zegt het al, actie! Meerdere keren per jaar worden er activiteiten georganiseerd om de clubkas te spekken en tegelijk als vereniging actief te worden.

Marée Jansen
Yael Duursma
Marjolein Oosterhof

P-team

Wie heeft zichzelf nog nooit verloren in een van de vele spetterende Nic. feesten? Wie kan zeggen nog nooit in vervoering geraakt te zijn van de beukende beats, het opzwepende barwerk en het akelig dichtbij komen van de toiletpot? Precies! Voorwaar een gegeven waar geen Groen Wit lid zich voor hoeft te schamen. Als er een team in staat is om een goed feest op poten te krijgen dan is het wel het P-team.

Wiemer Jelsma (voorzitter)
Jasper Warringa
Tom van Os
Gerben Boonstra
Susan Olijslager
Marja Hofman

JEUC (P-team jeugd)

Als jeugdactiviteitencommissie organiseren wij elk jaar leuke activiteiten voor de Nic. jeugd buiten het korfballen om. Hierbij kun je denken aan het sinterklaasfeest, schaatsen, de paasbingo, een spooktocht en natuurlijk het jeugdkamp als afsluiting van het seizoen. De activiteiten worden altijd aangekondigd in het Nic.s Nais, houd dit dus goed in de gaten!

Ellen van der Oever
Wia Wemer
Karin Visch
Geke Gosliga

Scheidsrechterscommissie

De scheidsrechterscommissie maakt zich sterk voor het kunnen aanwijzen van voldoende scheidsrechters voor te fluiten wedstrijden en eventuele opleidingsmogelijkheden voor kandidaat-scheidsrechters.

De leden:

Rick van Vliet (voorzitter)
Johan Vries
Lisette Bernardus (indelen scheidsrechters breedtekorfbal)

Lustrumcommissie

In 2020 bestaat GKV Nic. 100 jaar. Deze commissie gaat zich bezighouden met de organisatie van festiviteiten rondom het lustrum. De commissie is nog in oprichting, aanmeldingen zijn daarom meer dan welkom!

Anneke Dalmolen
Ina Julsing
Nancy Lenstra
Kees Vlietstra
Jeanette Radstaak
Roel Heuker
Annemiek van Woerkom
Willem van Kalsbeek

Werkgroep vrijwilligerszaken

• Lisette Bernardus: organisatie scheidsrechters breedtekorfbal, organisatie kantinediensten senioren, organisatie jurytafel zaal, vwtakennic@gmail.com
  • Margo Oosterhof: organisatie kantinediensten jeugd/ouders, organisatie schoonmaakdiensten kantine en kleedkamers jeugd/ouders, vwtakennic@gmail.com
  • Miranda Jansen: organisatie kleding
  • Carla van Kalsbeek en Jos Ruitenbeek: vertrouwenspersonen

Kerngroep samenwerking Nic./Hoogkerk

De leden:

Lisette Hamminga, namens TC Jeugd Nic.
Roland de Bruijn, namens bestuur Nic.
Patrick Hindriks, namens TC Hoogkerk
Jan Veldhuis, namens bestuur Hoogkerk