Loading...

Communicatiecommissie

De communicatiecommissie is verantwoordelijk voor de informatievoorziening binnen en buiten de verenging. We beheren de website en maken daarnaast vooral gebruik van de volgende middelen: het Nic.s Nais, social media (Facebook, Twitter en Instagram) en persberichten.

Als commissie zijn we afhankelijk van input. Dus heb je informatie, nieuwtjes of wil je iets delen met de club, laat het ons dan weten!

Neem contact op met de communicatiecommissie:

communicatiecommissie@nic-korfbal.nl

Technische commissie

De technische commissie houdt zich bezig met competitieplanningen, teamindelingen, contact met de bond en spelers/coaches.

Direct onder aansturing van de technische commissie vallen het wedstrijdsecretariaat jeugd en het wedstrijdsecretariaat senioren. De contactgegevens van de wedstrijdsecretariaten zijn hier te vinden.

De leden:

Jos Bosma
Jos Ruitenbeek
Ditmar Borninkhof

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie is gericht op ontwikkeling van het jeugdkorfbal bij Nic. en richt zich met name op activiteiten (extern) om meer jeugd geïnteresseerd te krijgen voor het korfballen bij Nic.

Neem contact op met de jeugdcommissie:

nic.hoogkerk@gmail.com

Sponsorcommissie

De belangrijkste opdracht voor de sponsorcommissie is het werven van nieuwe sponsoren en het onderhouden van de contacten met huidige sponsoren. De opbrengsten hiervan zijn nodig om zowel de topsportambities van de club te ondersteunen, maar ook om breedte en jeugd goed te kunnen faciliteren.

De leden:

Roeland Goedkoop
Jos Bosma
Patrick van den Oever
Willem van Kalsbeek

Kluscommissie

Deze groep ‘aanpakkers’ zorgt er tijdens het zaalseizoen voor dat bij de thuiswedstrijden van Nic. 1 alle spullen (reclameborden, wedstrijdomlijsting e.d.) worden klaargezet. Ook op het veld zijn deze vrijwilligers actief en zorgen ze dat het veld speelklaar wordt gemaakt en de kantine in goede staat blijft.

De leden:

Truus Vlietstra (voorzitter)
… en een grote groep van mensen die elk zaalseizoen benaderd worden om met de hiernaast genoemde taken te assisteren!

Kantinecommissie

De kantinecommissie zorgt voor, zoals de naam al zegt, de kantine. Dit in de breedste zin van het woord, dus van kantinediensten tot inkoop.

De leden:

Truus Vlietstra
Aly Hovinga

P-team

Wie heeft zichzelf nog nooit verloren in een van de vele spetterende Nic. feesten? Wie kan zeggen nog nooit in vervoering geraakt te zijn van de beukende beats, het opzwepende barwerk en het akelig dichtbij komen van de toiletpot? Precies! Voorwaar een gegeven waar geen Groen Wit lid zich voor hoeft te schamen. Als er een team in staat is om een goed feest op poten te krijgen dan is het wel het P-team.

De leden:

Toon Vlietstra (voorzitter)
Rob Pettinga
Jasper Warringa
Marée Jansen
Wiemer Jelsma
Tom van Os

Actiecommissie

De actiecommissie van Nic. staat garant voor, de naam zegt het al, actie! Meerdere keren per jaar worden er activiteiten georganiseerd om de clubkas te spekken en tegelijk als vereniging actief te worden.

De leden:

Renate van der Woude
Marée Jansen
Marjolein Oosterhof
Anne van der Ploeg
Kylie Wetsema

Scheidsrechterscommissie

De scheidsrechterscommissie maakt zich sterk voor het kunnen aanwijzen van voldoende scheidsrechters voor te fluiten wedstrijden en eventuele opleidingsmogelijkheden voor kandidaat-scheidsrechters.

De leden:

vacant

JEUC (in samenwerking met VAC KV Hoogkerk)

Als jeugdactiviteitencommissie organiseren wij elk jaar leuke activiteiten voor de Nic. jeugd buiten het korfballen om. Hierbij kun je denken aan het sinterklaasfeest, schaatsen, de paasbingo, een spooktocht en natuurlijk het jeugdkamp als afsluiting van het seizoen. De activiteiten worden altijd aangekondigd in het Nic.s Nais, houd dit dus goed in de gaten!

De leden:

Geke van Gosliga
Wia Wemer
Ellen van den Oever
Karin Visch
Kylie Wetsema

Werkgroep vrijwilligerszaken

De werkgroep vrijwilligerszaken is verantwoordelijk voor het indelen van vrijwilligers voor o.a. het fluiten van wedstrijden, draaien van kantinediensten en bemensen van de jurytafel gedurende het zaalseizoen. Het e-mailadres van de werkgroep vrijwilligerszaken is vwtakennic@gmail.com.

Kerngroep samenwerking Nic./Hoogkerk

De leden:

Roland de Bruijn (Bestuur Nic.)
Jan Veldhuis (Bestuur KV Hoogkerk)
Lisette Hamminga (TC Jeugd Nic.)
Patrick Hindriks (TC Jeugd KV Hoogkerk)

De stuurgroep functioneert operationeel en komt niet meer actief samen. Voor vragen kunt u een van deze personen aanspreken.