Update van de jubileumcommissie

Beste leden en vrienden van GKV Nic.,

Het is inmiddels september 2020. Zoals beloofd informeren we jullie ten aanzien van het jubileumfeest dat in december van dit jaar gepland staat.

Het bestuur van GKV Nic. heeft samen met de jubileumcommissie het besluit moeten nemen dat alle activiteiten die in het jubileumweekend plaats zouden vinden geen doorgang kunnen vinden. Gezien de huidige situatie m.b.t. COVID-19 is het onmogelijk om de veiligheid en gezondheid van een ieder te garanderen.

Echter, we zijn voornemens om het ‘100 jaar Nic.’-jubileumweekend naar december 2021 te verplaatsen! Op 20 december 1920 werd onze club opgericht, we starten vanaf januari 2021 met de activiteiten voor onze leden en de Nic.-omgeving, zoals gepland in een vorige nieuwsbrief. We sluiten in het weekend van 17 t/m 19 december 2021 het jubileumjaar op feestelijke wijze af. Er zijn opnieuw overeenkomsten met de horeca, muziekorganisaties en het Fletcher hotel in Paterswolde afgesproken. We hopen jullie dan gezond en wel alsnog te mogen verwelkomen.

Het jubileumboek, geschreven door Kees Vlietstra en Klaas Hofstra, zal naar alle waarschijnlijk aan het eind van dit jaar uit komen. Hierover horen jullie zo spoedig mogelijk meer.

Voor alle leden en vrienden verandert de situatie niet, zij het dat de hopelijk geplande activiteiten in de loop van het komend jaar kunnen plaatsvinden. We denken hierbij bijvoorbeeld aan de korfbalkampen, de meetings met de buurt, de pubquiz etc.

De jubileumcommissie,

Truus Vlietstra, Jeanette Radstaak, Ina Julsing, Nancy Lenstra, Kees Vlietstra, Anneke Dalmolen, Gert Bernardus en Annemiek van Woerkom