Topsportmaand 2020

PERSBERICHT: Groningen, vrijdag 6 december 2019

Groninger topsportclubs organiseren vierde Topsportmaand

Voor het vierde achtereenvolgende jaar organiseren de Groningse Topsportclubs de Energy Valley Topsportmaand. Ook in 2020 is het voor de sportfan mogelijk om tegen een gereduceerd tarief de sporten voetbal, basketbal, volleybal, hockey, ijshockey en korfbal te bezoeken. Door het grote aanbod aan sporten in Groningen loopt de maand dit seizoen van 25 januari 2020 tot en met 8 maart 2020. Sportliefhebbers kunnen in deze periode bijna wekelijks genieten van sport op het hoogste niveau.

De topsportclubs FC Groningen, Donar, SAMEN. Lycurgus, Nic., GIJS, HC Groningen en Keijser Capital Martini Sparks bieden een gezamenlijke Passe Partout aan, waarmee de Groninger sportliefhebber toeschouwer kan zijn van onderstaande zeven wedstrijden:

DatumTijdClubTegenstanderSport
Voetbal
Korfbal
Hockey

De verkoop Passe Partout voor de Topsportmaand verloopt via een gezamenlijke kaartverkoop die zichtbaar zal zijn op de websites van de afzonderlijke Topsportclubs. Kopers van de Topsportmaand Passe Partout ontvangen uiterlijk dinsdag 21 januari 2020 de afzonderlijke wedstrijdkaarten. De Passe Partout wordt aangeboden voor €30,- (volwassenen) en €20,- (jeugd tot en met 17 jaar).

De Passe Partout is koop via deze link: http://bit.ly/topsport2020

De Topsportmaand is in gezamenlijkheid georganiseerd om de Topclubs en de fans dichter bij elkaar te brengen. Een prachtige kans om nog meer van Sport te genieten in dé Sportstad van Nederland! Kom jij ook?