Afzegging Nic.-jubileumfeest

Beste Nic.-leden, leden van verdienste, oud-leden, niet spelende leden, ouders van Nic.-leden, de Vriendenclub en Centenary Members van Nic.,

Het spijt ons ontzettend u te moeten mededelen dat we genoodzaakt zijn de feestelijkheden betreffende het 100-jarig jubileum van ons geliefde Nic. te cancelen.

Voor het tweede jaar op rij moeten we helaas de organisatie van het feestweekend staken. Wij hoopten nog lang op beterschap van de situatie maar het aantal besmettingen betreffende Covid-19 is helaas nog steeds stijgend. Met deze situatie alsmede met de maatregelen vanuit de regering, zien wij geen mogelijkheid om een fijn jubileumfeest te organiseren waarbij normaliter veel mensen elkaar willen omhelzen, met elkaar willen kletsen en dansen.

De jubileumcommissie kan met de huidige maatregelen geen veilig feest organiseren en bovendien moeten alle sportverenigingen en de horeca de deuren sluiten om 17.00 uur. Het jeugdfeest op vrijdag 17 december gaat dus helaas ook niet door.

We hebben al veel werk en geld in de organisatie gestoken. Vooralsnog durven we op dit moment niet de festiviteiten te verschuiven naar een latere datum.

We zouden heel graag in ieder geval over een paar jaar het feest omtrent het 105-jarig bestaan enorm willen vieren met elkaar.

Wij zullen tot terugbetaling overgaan van het door u gestorte geld – als u zich heeft opgegeven voor het feest. En dan maar hopen dat we over vier jaar elkaar kunnen ontmoeten op een fijn jubileumfeest. Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen op – voor iedereen – betere tijden op korte termijn.

Vriendelijke groet,

De jubileumcommissie Nic. 100

Nancy Lenstra (nancy.lenstra@home.nl), Ina Julsing (ina.julsing@home.nl), Truus Vlietstra, Anneke Dalmolen, Jeannette Radstaak, Annemiek van Woerkom