Loading...
Nieuws

Trainingen voor de jeugd komende week

Ondanks de nieuwe maatregelen die afgelopen vrijdag zijn aangekondigd, willen we voor de jeugd toch proberen om voor alle leeftijdscategorieën trainingsmomenten aan te bieden. Ook al zal dit misschien niet voor iedereen haalbaar zijn i.v.m. studie/school. De komende week zullen we dan ook kijken hoe de opkomst is bij de trainingen, zodat we een indicatie hebben voor de weken daarna. 

De indeling voor de trainingen komende week (maandag 29 nov. t/m vrijdag 3 dec.) in de Blaashal zal als volgt zijn:

Maandag
15.30 – 16.50 B- en C-jeugd

Dinsdag
15.30 – 16.50 A-jeugd

Woensdag
15.30 – 16.50 D-jeugd
 
Donderdag
15.30 – 16.50 B- en C-jeugd

Vrijdag
14.30 – 15.30 E- en F-jeugd
15.30 – 16.50 A-jeugd

Verzoek om na de trainingen direct naar huis te gaan. Aangezien de accommodatie om 17.00 uur gesloten moet zijn, bieden de bovenstaande tijden helaas geen mogelijkheid om na de training te douchen. 

Let op!! Dit zijn de uren die wij hebben aangevraagd bij de gemeente. We wachten nog op goedkeuring. Jullie horen z.s.m. via de app of de trainingen daadwerkelijk zullen doorgaan, maar dan weten jullie alvast even op welke momenten er trainingen zijn gepland. 

Wat er met de competitiewedstrijden gaat gebeuren, is ons nu nog niet duidelijk. Komende dinsdag komt de korfbalbond met een besluit hierover. Zodra wij meer weten, horen jullie dit z.s.m. van ons. 

Patrick en Lisette