Loading...
Bestuursupdate

Wat een mooi feestje was het!

Wat een mooi feestje was het zaterdag de 19e januari. Na een klinkende overwinning van Nic. 4, een uiterst spannende en nipte overwinning van Nic. 3, denderde Nic. 1 over Amicitia heen met overtuiging en een doelpuntenfestijn waar we allemaal van hebben genoten. We hopen dat het lukt om deze geweldige lijn voort te zetten. Nic. 2 heeft het helaas in hun competitie heel zwaar, maar laten we niet vergeten dat ook daar keihard gewerkt wordt om het beste uit henzelf te halen. Ook bij de jeugd waren er die dag spannende momenten. De A1 wist met 1 puntje verschil de winst wel binnen te halen, helaas lukte het de A2 net niet. De B1 maakte het tot op het laatste moment spannend, maar wist CSL net achter zich te houden. Bij B3 was het een doelpuntenfestijn, evenals bij de F1. Op naar het volgende competitieweekeinde.

Het Europapark blijkt een mooie hal met een prima kantine waar we ons zeker thuis gaan voelen.
Natuurlijk zijn er nog aandachtspunten met de gemeente te bespreken, waarvan de parkeersituatie misschien wel de belangrijkste is. Maar natuurlijk verlangen we in de winter naar ons eigen Nic. nest en zoals elders in het Nais te lezen is, ondergaat dat op dit moment een ware metamorfose.
Er is ook een aftrap gegeven voor de viering van het lustrum in 2020 als Nic. haar 100- jarig bestaan viert. We leven er allemaal naar toe. Bij een lustrum kijk je vaak terug, maar als bestuur zijn we vooral ook bezig met vooruit kijken. Er is nog voldoende te doen om zowel het wedstrijd- als het breedtekorfbal bij Nic. een goed kader te geven met hoogwaardige trainingen en goede coaching. Mensen die daar hun steentje aan willen bijdragen of goede ideeën willen delen met het bestuur, is van harte welkom.