Loading...
Nieuws

Volg ook de online cursus en word juryvoorzitter!

Net zoals vorig jaar is er de mogelijkheid om je te laten (bij)scholen tot juryvoorzitter vanuit het KNKV. Binnen onze vereniging hebben wij hier een groot tekort aan. Om iemand in te mogen zetten als juryvoorzitter, moet deze persoon namelijk gecertificeerd zijn. Tijdens het zaalseizoen lopen we hier helaas iedere keer enorm tegenaan bij het inplannen van de vrijwilligerstaken. Wanneer wij de jurytafel niet kunnen vullen kan de wedstrijd niet gespeeld worden, wat de club vervolgens extra kosten bezorgt. Het is dus van belang dat wij meer leden krijgen die hiervoor bevoegd zijn!

De cursus kan je ook volgen als je wel eens de tijdwaarneming doet of de schotklok bedient (hier kan iedereen voor worden ingepland), aangezien je hier ook veel informatie over krijgt.

Je kan de cursus op twee verschillende avonden online volgen, namelijk op: 

– Woensdag 26 oktober om 19:00 uur
– Donderdag 27 oktober om 19:00 uur

Inschrijven kan via de volgende link:

https://www.knkv.nl/scholing-juryvoorzitters-2022-2023/

De kosten voor de cursus zijn € 5 p.p. en deze kosten mag je declareren bij de penningmeester. Bij het invullen van de gegevens wordt gevraagd om een relatiecode, hier vul je jouw spelersnummer in die je in de KNKV-app kan vinden op je digitale spelerspas. Lukt het je niet om de code te vinden, neem dan even contact op met de secretaris.