Loading...
Nieuws

Let op: (betaald) parkeren bij het Nic.-nest

Het is helaas niet meer mogelijk om tijdens het veldseizoen de auto direct bij het Nic.-veld (naast de oude gymzaal) te parkeren. Het gehele gebied rondom de oude gymzaal (pleintje, school en de gymzaal zelf) is namelijk opgekocht door een projectontwikkelaar waardoor parkeren hier niet meer mogelijk is. Ook is er bij zwembad De Papiermolen nog maar beperkt ruimte om te parkeren i.v.m. de aanpak van de ringweg. De gemeente is op zoek naar een oplossing voor Nic.; hier horen we binnenkort meer over.

Mocht je met de auto naar Nic. komen dan zal het vooralsnog nodig zijn om te parkeren op straat. Dit is voornamelijk op wedstrijddagen vervelend, omdat er van maandag t/m zaterdag (9:00 uur tot 18:00 uur) betaald parkeren geldt in Helpman-West.

Vanaf de westkant van de Hora Siccamasingel geldt géén betaald parkeren. Mocht je dus van maandag t/m zaterdag tussen 9:00 uur en 18:00 uur naar Nic. komen, dan is het advies om de auto iets verder weg te zetten zodat je niet hoeft te betalen.

Check voor het overzicht van gebieden waar betaald parkeren geldt en de bijbehorende tijden dit overzicht van de gemeente: https://groningen.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=922f73c8e7b14d69847f573bd2bd941b