Loading...
Nieuws

Nieuwe bordsponsor: Slijterij De Kabouter

Nic. heeft sinds kort een nieuwe bordsponsor: Wijnkoperij & Slijterij De Kabouter. Natuurlijk zijn we blij met het vertrouwen van De Kabouter, en het feit dat we wederom een nieuwe bordsponsor mogen verwelkomen!

Slijterij De Kabouter Groningen, onderdeel van Squap Drankendistributeurs B.V., is gespecialiseerd in het leveren van allerlei dranken, van bier tot buitenlands gedistilleerd. Zo beschikt de slijterij en groothandel over meer dan 500 soorten whisky’s. Natuurlijk levert De Kabouter ook de meest voorkomende dranken tegen bodemprijzen. De Kabouter is een onafhankelijke leverancier van bijna alle dranken. Als dranken-groothandel vertegenwoordigt De Kabouter geen enkel merk en biedt daardoor een zeer uitgebreid assortiment aan dranken. Tevens kan nagenoeg alles wat niet op voorraad is worden besteld.

Meer weten? Kijk eens op slijterijdekabouter.nl! Ben je zelf geïnteresseerd in het sponsoren van Nic. of ken je een bedrijf dat mogelijk geïnteresseerd is? Kijk dan eens op deze pagina, of stuur de link door!