Loading...
Ervaringen

Ontdek wat korfbal met jou doet: ‘Familiesport’

Aan het woord: Britt en Chiara Wetsema, tweeling in een korfbalfamilie met moeder Anita in de midweek en oudere zussen Kylie en Demi in het eerste team. Vader Henk is de man des huizes die tijdens kampweken geweldige macaroni maakt!

Waarom heb jij voor Nic. gekozen: Britt: Ik heb voor Nic. gekozen, omdat ik al van kleins af aan bij de club rondloop en dat komt omdat mijn zussen al bij Nic. speelden. Waarom ik ook bij Nic. speel is omdat het een hele leuke en gezellige club is waar iedereen elkaar kent. Chaira: Omdat mijn zussen ook al bij Nic. speelden, we wonen super dichtbij en ik was drie jaar oud, dus niet echt een keuze .

 Dit mag je niet missen als lid van Nic.:  Chiara: Alle leuke en gezellige activiteiten zoals familiedag, jeugdkamp, korfbalkamp, schutterstoernooi en diverse feestjes! Britt: Vooral de gezelligheid en de activiteiten die we doen met de club. Een van die activiteiten is het jeugdkamp. Dat is dan het hele weekend lang met alleen maar leuke dingen en spelletjes en is vooral heel leuk en gezellig met alle jeugd van de club. 

Mijn Nic.-moment: Britt: In de tijd dat ik bij Nic. speel heb ik heel veel leuke momenten gehad. Wat vooral een hoogtepunt was, was in de D1. Toen hadden we met 44-0 gewonnen van Sparta (Ze). Wat ook zeker een Nic. moment was, waren de play-offs die Nic. 1 speelde in 2017. Chiara: De tweede play-off wedstrijd van Nic. 1. Wij gingen met de bus naar Pijnacker en scheeuwde het eerste maar een overwinning tegen Avanti. Vervolgens de Nic.-marsch en het feestje terug in de bus.

Nic. in een aantal woorden volgens de zusjes: Gezellig, Sta-pal, feestjes, grote familie, vrienden, groen-wit en Truus.