Loading...
Bestuursupdate

Een bijzonder jaar…

We naderen het einde van het jaar en is het tijd om even om te kijken en vooruit te kijken. In alle opzichten een bijzonder jaar waarin we afscheid hebben moeten van een aantal oud-leden. Een bijzonder jaar waarin we geconfronteerd werden met COVID-19. Een bijzonder jaar waardoor we weinig met elkaar wedstrijden hebben kunnen spelen. Een bijzonder jaar wat eigenlijk ons feestelijk jubileumjaar had moeten zijn. Een bijzonder jaar omdat je niet altijd de 100 haalt. Een bijzonder jaar waarbij een lid zelfs koninklijk werd onderscheiden. Een bijzonder jaar met heel veel acties die breed werden gedragen door actieve leden. Een bijzonder jaar waarin we te weinig hebben geknuffeld, gesport en elkaar hebben kunnen ontmoeten.

Een bijzonder jaar…

Vandaag, zondag 20 december 2020, staan we om 19.20 uur even stil bij ons 100-jarig bestaan en heffen het glas op een gezonde toekomst voor de club, de leden en de vrijwilligers. Dank aan allen die het afgelopen jaar de schouders eronder hebben gezet om onze vereniging overeind te houden in deze lastige tijden!

In 2021 pakken we de draad weer op en waar het kan gaan we weer leuke activiteiten voor jong en oud organiseren in combinatie met het jubileum. Een Niccer krijg je er niet onder… Sta pal!

Zorg goed voor elkaar, denk om elkaar, mail en app met elkaar en houd contact! Vergeet je naasten niet en stuur eens een kaartje naar een oudere buurman of buurvrouw bij jou in de straat. Aandacht en liefde hebben we allemaal nodig… Je krijgt wat je geeft!

Hele fijne feestdagen toegewenst en op naar een gezond 2021. Er komt weer een moment dat we dan samen het glas heffen op de toekomst!

Namens het gehele bestuur,
Gert Bernardus
Vz GKV Nic.