Aktie

Steun Nic. met een stem via Rabo ClubSupport!

Van 4 oktober tot 25 oktober loopt de ‘Rabo ClubSupport’-actie. Leden van de Rabobank Stad en Midden Groningen die 12 jaar of ouder zijn, mogen drie stemmen uitbrengen op drie verschillende clubs uit de regio. Onder alle deelnemende clubs wordt een geldbedrag verdeeld. Hoe meer stemmen Nic. krijgt, hoe hoger het geldbedrag is voor onze club.

Dit jaar is het doel van deelname aan de actie de aanschaf van nieuwe materialen waardoor we onze sport positief kunnen blijven uitoefenen. We denken aan nieuwe korven en palen. Daarnaast willen we ook graag nieuwe ballen aanschaffen.

Dus: ben je lid van de Rabobank Stad en Midden Groningen en ben je ouder dan 12 jaar? Steun Nic. dan met een stem! Stemmen kan tot 25 oktober via de website van de Rabobank. Bedankt!