Loading...
WedstrijdverslagenWedstrijdverslagen senioren

Nic. verliest aansluiting door onnodig verlies tegen SKF

In een leuke wedstrijd voor het publiek (60 doelpunten in een open wedstrijd) wist Nic. halverwege de tweede helft niet door te drukken en de wedstrijd naar zich toe te trekken. Hierdoor werd helaas verloren in Veenendaal.

In de eerste minuten liet SKF er geen gras over groeien. Met flitsend snelle doorbraken van met name de heren werd binnen 2 minuten een 2-0 voorsprong genomen. Ondanks dat Nic. niet echt kon imponeren met goed, degelijk spel, wist de ploeg toch eigenlijk de hele wedstrijd goed partij te geven. Na 3-3 ging de eerste helft mooi gelijk op. Het publiek werd de grote winnaar, want het was een open en spannende wedstrijd. Na 11-11 en 13-13 werd de rust bereikt met een 17-15 achterstand waarbij nog van alles mogelijk was.

Na rust werd direct de 17-16 erin gegooid en de spanning was weer helemaal terug. In het eerste kwartier van de 2e helft speelde Nic. nog steeds niet sprankelend maar was wel de bovenliggende partij. Tot driemaal toe werd zelfs een voorsprong genomen. Na de 18-19 werd er binnen de volgende 10 minuten steeds een voorsprong gepakt. Nic. wist de 20-21 en de 21-22 op haar naam schrijven. In deze fase was SKF rijp om verslagen te worden. Maar net zoals in de eerste helft was de verdediging deze week niet het beste deel aan Nic.-zijde. Na 26-23 wist Nic. nog eenmaal dichterbij te komen tot 26-25, maar toen SKF een gat sloeg van 4 goals met de stand 29-25 was de wedstrijd gespeeld. Via 30-26 werd de 4 punten achterstand gehandhaafd tot aan het eindsignaal.

Onnodig verlies omdat er gewoon niet goed gespeeld werd. Zeker in verdedigend opzicht gingen de ballen er te makkelijk in. We moeten nu echt punten gaan pakken, anders komt de rode streep in zicht en dat is niet de plek waar we thuishoren.

Scores: Tom 8 (3 S) – Gerben 6 (1 vb) – Renate 4 – Shay 3 – Demi 3 – Jesper 2 – Kylie, Anne 1