Nic. strijdt tegen Heerenveen om plek in de Hoofdklasse

Ons eerste speelt aankomende zaterdag 9 april een uitwedstrijd tegen KV Heerenveen in de strijd om promotie naar de Hoofdklasse. De wedstrijd begint om 14:00 uur en vanzelfsprekend kan het eerste alle support goed gebruiken! Let op: de wedstrijd wordt niet gespeeld op het complex van KV Heerenveen, maar in Sportstad Heerenveen (Abe Lenstra Boulevard 23Q). Op 16 april om 20:30 uur staat de returnwedstrijd in het Alfa-college op het programma.

Nic. 3, Nic. 4, Nic./Hoogkerk A1 en Hoogkerk/Nic. A2 spelen aankomende zaterdag ook play-offwedstrijden voor promotie naar respectievelijk de reserve eerste klasse, reserve eerste klasse, A-jeugd Hoofdklasse en A-jeugd 1e klasse. Een week later spelen deze teams de returnwedstrijden in Groningen.

Het programma voor aankomende zaterdag:

12:00 uur DWA/Argo A1 – Hoogkerk/Nic. A2 (Winsum)
14:00 uur Heerenveen 1 – Nic. 1 (Heerenveen)
14:30 uur Spirit A1 – Nic./Hoogkerk A1 (Voorthuizen)
14:30 uur CSL 2 – Nic. 4 (Stiens)
18:30 uur Ritola 2 – Nic. 3 (Zuidlaren)