Loading...
Nieuws

Nic. plaatst zich voor finale Jan Mulder Beker

Afgelopen dinsdag stond op Sportpark De Wijert de halve finale van de Jan Mulder Beker op het programma. Daarin nam Nic. het op tegen CSL uit Britsum, dat uitkomt in de Overgangsklasse. In eigen huis wist Nic. met 16-13 te winnen van de gasten uit Friesland en hierdoor is Nic. geplaatst voor de finale van het noordelijk bekertoernooi.

De andere halve finale werd ook afgelopen dinsdag gespeeld. In Gorredijk nam LDODK/Rinsma Modeplein het op tegen SCO/European Aerosols. Ook in Gorredijk eindigde de wedstrijd in een overwinning voor de thuisploeg: 21-12. De finale is hiermee een herhaling van die van vorig jaar, want toen stonden Nic. en LDODK in Garijp tegenover elkaar. Het zou voor het publiek mooi zijn als de finale van dit jaar net zo spannend wordt als die van vorig jaar, al moet het puntje verschil (LDODK won na een zenuwslepende slotfase met één punt verschil, 17-16) natuurlijk wel net de andere kant op vallen in het voordeel van Nic.!

De finale van de Jan Mulder Beker wordt op dinsdag 6 juni a.s. om 20:30 uur gespeeld op Sportpark West-End in Groningen. Let op: de wedstrijd wordt dus niet gespeeld op Sportpark De Wijert, maar op het sportpark van stadgenoot Club Brothers!