Loading...
Nieuws

In memoriam: Milou Stephanie Dussel

Gisteren hebben wij het droevige en het onwaarschijnlijke bericht gekregen dat na een kort en hevig ziekbed ons jeugdlid Milou Stephanie Dussel plots is overleden. Milou is 13 jaar geworden. Ze speelde het huidige seizoen in de C1. Vol ongeloof, verslagenheid, immens verdrietig moeten wij Milou missen binnen de vereniging.

Sporten dat is wat echt haar passie was, maar korfbal sprong daar zeker bovenuit. Ze was elke dag met korfballen bezig. Haar enthousiasme, haar glimlach, haar sportiviteit en een hele lieve meid gaan wij missen.

Onze gedachten gaan uit naar vader, moeder, zus en overige familie, naasten, vrienden en teamgenoten. Wij willen hen heel veel sterkte toewensen bij de verwerking van dit enorme verlies.

Ter nagedachtenis aan Milou Stephanie Dussel hebben wij in de korfbal kantine van KV Hoogkerk een hoekje gemaakt waar het condoleanceboek ligt waarin je je verhaal, herinneringen, foto’s kwijt kan of even een moment van stilte kan nemen.

De kantine zal de volgende dagen geopend zijn om in het condoleanceboek te schrijven of een moment van stilte te nemen:

  • Donderdag 16/03/2023 van 18:00 – 21:30 uur
  • Zondag 19/03/2023 van 10:30 – 14:00 uur

Vanaf maandag zal ook tijdens trainingsuren de kantine geopend zijn. Het condoleanceboek zal er t/m dinsdagavond 21/03/2023 liggen.

Bestuur Nic. / KV Hoogkerk