Aktie

Uitslag loterij Steun Jeugdsport Groningen en Drenthe

De trekking is geweest en de prijzen zijn allemaal uitgedeeld of uitgekeerd aan de winnaars, dus nu is het tijd ook de opbrengst voor de deelnemende clubs en de jeugdsport bekend te maken.

Naast de John Schokker Foundation en de samenwerkende topclubs Donar, Amysoft Lycurgus, Hepro/GIJS Groningen, Nic. en ACV Assen zijn er nog achttien wederverkopers actief geweest met de verkoop van loten. Alle deelnemende clubs en de aan hen toe te schrijven opbrengsten zijn te vinden in de afbeelding onderaan dit bericht.

Voorzitter Wytze Kooistra (John Schokker Foundation): “Het is mooi dat zulke bedragen beschikbaar komen voor de jeugdsport. Daar is vaak met minimale middelen al veel te bereiken. Wij hopen dat de deelnemende initiatieven hierdoor in staat zijn trainers voor de jeugd te behouden in deze moeilijke tijden. Daarnaast hopen we vooral ook dat hiermee nieuwe initiatieven ontplooid worden om de jeugd in beweging te houden. Bedankt voor alle support aan iedereen die een steentje heeft bijgedragen.”

Heb je namens Nic. loten gekocht? Enorm bedankt!