Loading...
Aktie

Steun Jeugdsport Groningen en maak kans op o.a. een vakantiehuis!

De kans om o.a. een vakantiehuis te winnen en financieel bijdragen aan de jeugdsport in Groningen en Drenthe, dat is de inzet van een grote verloting die wordt georganiseerd door de John Schokker Foundation in samenwerking met verschillende Noordelijke topclubs waaronder Nic.!

Het officiële startsein van de verloting, die een miljoen euro moet gaan opleveren, werd maandag gegeven in het Topsportzorgcentrum in Groningen. Dat gebeurde in aanwezigheid van de Groningse en Drentse topclubs GIJS, Donar, Nic., Lycurgus en ACV, die als medeorganisatoren samen met hun leden de loten gaan verkopen. “De clubs moeten zelf de handschoen oppakken en de loten verkopen”, zei John Schokker in het Dagblad van het Noorden. Schokker zet zich met de John Schokker Foundation al langer in voor jeugdsport. “Verenigingen kunnen nu zelf iets doen om voor hun jeugdspelers geld bijeen te brengen. Gemeenten zijn ook niet zo kapitaalkrachtig meer op dit moment. Met de opbrengst van de verloting kunnen de clubs financieel beter door de coronatijd heen komen.”

Vanwege de coronacrisis worden de loten niet aan de deur verkocht, maar via de website www.steunjeugdsportgroningen.nl. Tijdens het bestellen kan je aangeven dat je Nic. wilt steunen. Per verkocht lot gaat in ieder geval 10% naar de clubkas. Naast een vakantiehuis in Lauwersoog t.w.v. € 150.000, maken deelnemers kans op een VW Kever uit 1979, een elektrische fiets, een wasmachine of een geldprijs van € 449. Koop daarom snel je lot(en) via www.steunjeugdsportgroningen.nl en steun de jeugdsport in Groningen én Nic.!