Aktie

Doelpuntenactie ’22 – ’23

Zoals alle andere jaren hebben we ook dit seizoen weer de doelpuntenactie voor in de zaal. Raad jij hoeveel doelpunten Nic. 1 gaat scoren gedurende het gehele zaalseizoen? Wat het maximaal aantal en het minimaal aantal doelpunten per wedstrijd is? En wie de topscorers zijn aan het einde van het seizoen? Vul dan nu het Google Docs-formulier in!

Per deelname betaal je € 10 inleg. Het is mogelijk om meerdere keren mee te doen!

Inschrijven kan tot en met zondag 4 december 15.30 uur, de start van de tweede competitiewedstrijd.

Kom naar de wedstrijden van Nic. 1 kijken in het Alfa-college om zelf te zien of jouw voorspellingen uitkomen en houd de socials in de gaten voor updates! We zien de aanmeldingen graag tegemoet!