Lid worden van Nic.

Je kunt je inschrijven als nieuw lid via het online inschrijfformulier. Blijf je eerst nog bij jouw eigen club spelen, dan kun je je ook aanmelden als trainingslid via dit formulier.

• Senioren (senioren) € 25,13
  • Junioren (A) € 14,74
  • Aspiranten (B, C) € 12,12
  • Pupillen (D, E, F) € 10,67
  • Kangoeroes, welpen € 8,34
  • Studenten € 20,77
  • Trainingsleden € 11,17
  • Niet-spelende leden € 6,51

Let op, contributie is op basis van leeftijd. Vanaf seizoen 2018-2019 betalen alle spelende leden een leasebijdrage voor de kleding van €1,50 per maand. Trainingsleden en niet spelende leden zijn dus vrijgesteld van deze bijdrage.

Belangrijke tips:

• Weet je dat je bij sommige ziektekostenverzekeraars een deel van de contributie kunt terugkrijgen voor je kinderen? Vraag het na bij je verzekering. Bij de penningmeester kun je een bewijs van betaling opvragen.
  • Ben je student en op 1 januari 19 jaar of ouder, dan geldt het studententarief voor jou, in plaats van het seniorentarief. Je moet wel bij het secretariaat aangeven dat je student bent.

Lidmaatschap van Nic. opzeggen

Lid geworden van Nic.? Dan ben je automatisch ook lid van de korfbalbond KNKV. Het secretariaat geeft alle gegevens door aan de bond. Het seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het jaar erop. Het is niet mogelijk om tussentijds op te zeggen. Dat heeft ermee te maken, dat Nic. bondscontributie voor elk lid moet afdragen aan de KNKV over het gehele seizoen. Opzeggen voor het nieuwe seizoen moet uiterlijk 1 juni door een mail te sturen aan het secretariaat: secretaris@nic-korfbal.info. Het secretariaat zorgt voor het opzeggen van het lidmaatschap bij de bond.