Loading...
Nieuws

Kom jij ook bij Nic. korfballen!?

Studeer jij of kom jij studeren in Groningen? Woon jij of kom jij wonen in Groningen? Werk jij of kom jij werken in Groningen? Wil je een stapje hogerop korfballen of gewoon voor de lol korfballen? En houd je van gezelligheid en leuke activiteiten? Kom dan bij Nic. korfballen!

Bij Nic. kan je korfballen op verschillende niveaus. Zo speelt het eerste team zowel op het veld als in de zaal in de hoofdklasse. Het tweede team speelt zowel binnen als buiten in de reserve overgangsklasse. De overige seniorenteams spelen in verschillende klassen waarbij de teams bestaan uit diverse combinaties van ‘nieuwe senioren’ tot spelers die voorheen in de Korfbal League speelden. Hierdoor is het mogelijk altijd een passend team te vinden dat geschikt is voor jouw niveau en ambitie!

Bij Nic./Hoogkerk zijn er teams binnen iedere jeugdcategorie behalve (op dit moment) de F-jeugd. De A1 speelt op het veld en in de zaal in de overgangsklasse. De B1 speelt op het veld en in de zaal in de eerste klasse. De overige jeugdteams komen uit in het breedtekorfbal.

Naast de trainingen en wedstrijden is het natuurlijk mogelijk om na een training de kantine in te duiken, worden er activiteiten georganiseerd en wordt er energie in teambuilding gestopt.

Dus of je nu hogerop wil spelen of vooral wil spelen voor het plezier, het kan bij Nic.! Aanmelden kan voor senioren via secretaris@nic-korfbal.info en voor jeugdleden via nic.hoogkerk@gmail.com. Heb je vragen of wil je een keertje meetrainen? Dan mag dat natuurlijk ook – laat het ons weten!