Loading...
Nieuws

Andreas Rusthoven nieuwe trainer Nic. 2

Met ingang van seizoen 2023/2024 hebben we een nieuwe trainer voor Nic. 2!

Andreas Rusthoven zal vanaf volgend seizoen weer aan de slag gaan bij Nic. Andreas is geen vreemde binnen de club, hij is namelijk al eens eerder trainer geweest van verschillende teams.

Andreas heeft veel zin in het nieuwe avontuur: “Na een paar jaar focus op gezin en werk, begon het coachgevoel weer te kriebelen. Komend seizoen gaan we weer van dichtbij zien hoe spelers zijn gegroeid van de tijd dat ik ze op andere plekken heb meegemaakt. Ik wil graag bijdragen aan het spel en het trainingsplezier, veel van elkaar leren en er een mooi seizoen van maken!”

Kees Vlietstra is ook blij met het nieuws: “Ik ben als hoofdtrainer blij met de komst van Andreas. In het verleden hebben we fijn samengewerkt. Andreas is creatief en een korfbaldier. Ik verheug me op onze samenwerking.”

Ook voorzitter Willem van Kalsbeek verheugt zich op volgend seizoen. “Ik kijk uit naar volgend jaar, waarbij we met Andreas een goede trainer hebben binnengehaald voor de selectie. Ik ben benieuwd hoe de groep weer gaat groeien.”

Andreas Rusthoven