Films en Foto's

Drachten/Van der Wiel 1 – Nic. 1

Nic. speelde afgelopen zaterdag een uitwedstrijd tegen Drachten/Van der Wiel. Vorige week wist de selectie van Kees Vlietstra thuis van Drachten te winnen in de eerste ronde van de Jan Mulder-beker (22-17).

Op bezoek in en bij Drachten werd het ditmaal wederom 22-17, maar dan andersom: 17-22 in het voordeel van de gasten uit Groningen. Dankzij deze overwinning staat Nic. op dit moment met vier punten op een tweede plaats in de Overgangsklasse A, achter De Meeuwen dat haar wedstrijden tegen Nic., Sparta (Zw) en NKC ’51 won en daardoor zes punten heeft. Aanstaande zaterdag neemt Nic. het thuis op tegen NKC ’51. De onderstaande fotoserie is gemaakt door Margo Oosterhof. De foto’s van de wedstrijd Drachten/Van der Wiel 2 – Nic. 2 staan hier.